Klaar voor de (her)start

Poeh, het heeft even geduurd, voordat ik eindelijk weer eens tijd had om de Blog en Vlog draad weer op te pakken. Maar het is zover na een hiaat van bijna 2 jaar. Er gaat wel een shift zijn van meer Retro-Tech onderwerpen dan de DIY multi-room speaker (Volumio/Max2Play) onderwerpen, die ik eerder gemaakt heb.

Ik heb ondertussen al een flinke verzameling Retro-spullen op kunnen bouwen. Ook heb ik een redelijk uitgerust electronica lab voor het nodige soldeerwerk. Ook heb ik wat ideeën voor mini tech-documentaires waarin de geschiedenis van computers uit de Lage landen centraal zal staan. Bij deze herstart hoort natuurlijk ook een nieuwe intro die ik hier zovast al laat zien.

Vette nieuwe intro en nieuwe content

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.